Desert tort cu clatite si capsuni

de Lau in Torturi, 8 Iun 2017 | 5058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 7 clatite
  • 1 borcan nutella (400 g )
  • Crema
  • 400 g crema de branza
  • 300 ml frisca
  • 1 lime
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • Decor
  • 1 plic tort jelle rosu
  • 400 g capsuni
  • 1/2 lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu clatite si capsuni:

Intr-o tava tapetata cu folie alimentara, asezam clatite unse cu nutella si rulate, dam la rece cat pregatim crema.

Crema: mixam crema de branza cu zaharul pudra cca. 3 min, adaugam frisca lichida treptat si mixam pana ce rezulta o crema fina. Adaugam in fir subtire gelatina, pregatita conform instructiunilor de pe plic, zeama si coaja de lime, mixam cca. 1 min.

Capsunile proaspete le taiem pe jumatate, le stropim cu zeama de lamaie, le ungem cu putina ciocolata, le asezam pe peretii tavii (deasupra clatitelor).

Adaugam crema, nivelam si dam la rece cateva ore.

Pregatim plicul de tort jelle, conform instructiunilor de pe plic, lasam cca. 1 min sa se raceasca si turnam deasupra cremei, miscam unsor pentru a se acoperi toata suprafata.

Lasam sa se intareasca si decoram dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu clatite si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de cafea si brandy